Hvilket program skal jeg velge?

Du begynner med dette løpeprogrammet, som varer i 12 uker, og gir deg det beste grunnlaget for en god form. Løpeprogrammet starter med at du finner din makspuls. Deretter skal du løpe et konkret antall minutter, i en viss puls-sone så ofte du kan. Målet med programmet er at kroppen skal tåle belastingen, og du skal kjenne på både mestring og løpeglede. Løpeprogrammet passer for alle nivåer. Enten du elsker å løpe fra før – eller om du hater det. Uansett utgangspunkt vil du se gode resultater når det kommer til både puls og fart. Når du er ferdig med “15 minutters-metoden” kan du gå videre til “Løp livet ut” og/eller “Løp mila”.

Øktene varer i kun 15-26 minutter og passer perfekt inn i en hektisk hverdag.

Dette programmet er en fortsettelse av “15 minutters-metoden” og inneholder fire ulike løpeprogrammer for deg som vil vedlikeholde det gode grunnlaget du har jobbet så hardt for. Løpeprogrammene er basert på hvor mange dager i uka du har kapasitet til å trene, og spenner fra 2, 3, 4 og 5 økter i uken. Hvert program varer i 12 uker, men når du er ferdig med siste uken kan du fint gå til neste nivå eller øke farten. I tillegg til selve løpeprogrammene får du mange styrkeøvelser, tips til hvordan du trener deg opp igjen etter sykdom og mange andre spennende tekster, tips og erfaringer fra fagfolk. Løpeprogrammet er ment å brukes resten av livet, og har ingen start- og sluttdato.

Før du starter med dette programmet anbefaler jeg å gjennomføre «15 minutters-metoden» først. Eller vite at du kan løpe i 20-30 minutter i lav pulssone uten pauser.

Løp mila er et syvukersprogram som helt spesifikt skal forberede deg best mulig på et løp på 10km. Enten om du har meldt deg på et organisert løp, eller ønsker å løpe på egenhånd vil du oppleve markant fremgang og mestring. Programmet varer i syv uker, og du kan velge mellom tre ulike nivåer basert på hvor mye trening du har kapasitet til å gjennomføre. Det er viktig å merke seg at du får aller best effekt om du allerede har gjennomført “15 minutters-metoden”, eller vet at du kan løpe 30 minutter i lav pulssone uten pauser.

I tillegg til de tre ulike programmene, får du motiverende tekster og en avansert tabell, som brukes som veileder for hvilket tidsmål du bør sette deg for selve løpet.

Skroll til toppen