Hvem er jeg?

Jeg heter Liva Ingebrigtsen og kommer fra Jørpeland, og bor i Sandnes med mannen min Henrik, og våre to barn. Jeg er 27 år gammel, og har de siste årene brukt mye tid på å lage innhold på sosiale medier. Jeg elsker å være kreativ, og vil inspirere følgerne mine til å teste nye ting – enten det er et sminkeprodukt, en matoppskrift eller et løpeprogram.


Jeg har giftet meg inn i en av de mest kjente løpefamiliene i verden, men til tross for at mye av hverdagen min består av løpesko, løpetrening og løpeprat, har jeg selv aldri vært så interessert. Helt til en dag jeg bestemte meg for å lære meg å løpe riktig.


Da utviklet mannen min, Henrik Ingebrigtsen, et løpeprogram for meg som skulle sørge for lystbetonte økter, økning på en bærekraftig måte og gode resultater. Dette programmet kalte vi “15 minutters-metoden”, og det gjorde meg til en bedre løper. Løpereisen fikk mye interesse på sosiale medier, og derfor bestemte jeg meg for å lage et ordentlig program – og slik ble universet Løp med Liva skapt! Desember 2023 lanserte jeg mitt første løpeprogram, altså “15 minutters-metoden”, og i dag kan du finne flere programmer her inne. I tillegg har jeg et lukket community med flere tusen medlemmer, der vi hjelper hverandre på løpereisen.

Skroll til toppen