om metoden

Alle mine løpeprogrammer er basert på den samme metoden: lavpulsløping. I de fleste øktene holder vi oss til en gitt prosent av makspuls, og slik sørger vi for en skadefri og lystbetont trening. Min filosofi er at man skal løpe litt, men ofte. Da rekker man å hente seg inn igjen etter hver økt, og vi ser fortere progresjon uten skader og stress. Å løpe på denne måten gir ikke den heseblesende, ekle følelsen og man får verken hold eller stikk i brystet. Med andre ord er det en behagelig treningsmetode som gir resultater.

Jeg får ikke presisert nok hvor viktig det er å være tålmodig, og faktisk følge programmet du har kjøpt. Øktene mine er ofte korte, og de går tidvis i sakte tempo, men det er for at vi skal gi kroppen det beste grunnlaget for et langt liv med løping. Det finnes en haug av løpeprogrammer der ute, og om du foretrekker å løpe KJEMPEFORT i alle øktene, er ikke min metode noe for deg. Jeg har likevel trua på at min metode faktisk funker, og det finnes heldigvis tusenvis av eksempler på at den gjør det.
Jeg anbefaler på det sterkeste å starte med “15 minutters-metoden” før du begynner på et av de andre programmene.
Les mer om de ulike programmene her

Alle løpeprogrammene inneholder faglig informasjon, motiverende tekster og konkrete løpeprogrammer med kalender. I tillegg får du et system for treningslogg og tilgang på et VIP community for alle som er på et Løp med Liva-program.

Hvordan mottar jeg produktet?

Når kjøpet er gjennomført vil du motta en mail med produktet. Produktet er en PDF-fil.

Hvordan lagrer jeg produktet?

Du laster ned PDFen på enten mobil, iPad eller PC/Mac. Du kan laste ned produktet så mange ganger du vil.

Jeg angrer på kjøpet, hva gjør jeg?

Vi har ingen refundering på gjennomførte kjøp. Dette er et produkt du mottar umiddelbart, og vi har ikke mulighet til å refundere.

Jeg har ikke mottatt produktet

Sjekk spam/søppelpost. Finner du fortsatt ikke produktet, ta kontakt med kundeservice.

HVOR LENGE EIER JEG PRODUKTET?

Etter gjennomført kjøp eier du løpeprogrammet for evig og alltid.

HVA TRENGER JEG?

Det eneste du trenger er en pulsklokke eller et pulsbelte, et par sko og et sted å løpe!

Skroll til toppen